mercedes forums   mercedes forums

Go Back   Mercedes Forum > Mercedes-Benz Forums (Mercedes SUVs) > Mercedes M-Class Forum

Mercedes Forum: ML 320 doesn't like to start first time when cold
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-10-2010, 04:57 PM
btread2 btread2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default ML 320 doesn't like to start first time when cold

I have a 1998 ML 320 with 150K miles that starts right up when its really cold .. <38 F, then quits. The next twist of the key it usually starts fine, and holds, but the colder its gets the more times I have to try starting it. There is no cold start valve on this car, so how does it sense temp. Any ideas as to what the problem is?
Reply With Quote

lose weight
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 06:36 PM.


Advertisements
cars connected social network


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
mercedesforums.net recognizes that "Mercedes", it's logos and various model names and numbers are registered trademarks of Daimler AG. These terms are used for identification purposes only. mercedesforums.net is not affiliated in any way with Daimler AG. or any other company listed herein. All information on this site is the opinion of its members and not the opinion of the site itself. ©2017 Madison Ross Media Group. All rights reserved. Content published on MercedesForums.net requires permission for reprint.
MADISON ROSS MEDIA GROUP MARKETPLACE
Need products for your Mercedes? Check out your options at the links below: