mercedes forums   mercedes forums

Go Back   Mercedes Forum > Mercedes-Benz Forums (Mercedes Cars) > Mercedes S-Class Forum

Mercedes Forum: Hennessyg
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-29-2012, 05:10 PM
hennessyg hennessyg is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: nottingham
Posts: 1
Default Hennessyg

Hi does anyone know how bad elec power control is when it apears on the display cluster on a 55 plate S320
Reply With Quote

lose weight
  #2  
Old 10-03-2012, 04:14 PM
Mercedes Forum Mercedes Forum is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2007
Location: Royal Palm Beach, Florida
Posts: 2,058
Default

Sounds like a module is going bad. You should probably have it looked at before it doesn't work at all anymore...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 12:54 AM.


Advertisements
cars connected social network


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
mercedesforums.net recognizes that "Mercedes", it's logos and various model names and numbers are registered trademarks of Daimler AG. These terms are used for identification purposes only. mercedesforums.net is not affiliated in any way with Daimler AG. or any other company listed herein. All information on this site is the opinion of its members and not the opinion of the site itself. ©2017 Madison Ross Media Group. All rights reserved. Content published on MercedesForums.net requires permission for reprint.
MADISON ROSS MEDIA GROUP MARKETPLACE
Need products for your Mercedes? Check out your options at the links below: